Transportweg 3
7007 CL Doetinchem
Transportweg 3
7007 CL Doetinchem

Kennis bijtanken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang smaakvolle cases, blogs en het laatste automotive marketing nieuws. Meld je aan!

Vacatures Vacatures

Join the kraut

Ga aan de slag bij hét online automotive marketing bureau. Samen met 70 dynamische professionals geven we elke dag het maximale om het beste online resultaat te behalen voor onze klanten. Denk aan Van Mossel, Opel en Renault Nederland. Wij zetten onze data, durf en denkkracht elke dag in. Het is een combinatie van  denken en doen. Van strategie tot activatie. Samen met ons karakter is de formule tot succes. De Kraut bestaat uit een no-nonsense karakter in combinatie met een goede dosis humor. Want to be part of the Kraut? Bekijk direct onze vacatures.

Join the kraut

Dit zijn onze vacatures

Wil jij graag bij PowerKraut aan de slag maar staat jouw vacature er momenteel niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons wat jouw power is en wie weet ben jij straks part of the Kraut.

Open sollicitatie

70 online professionals

Onze Kraut bestaat uit 70 online professionals. En ja, we hebben alles in huis. Van analytische Online Marketeers tot innovatieve Developers. Strategen, pro-actieve Projectmanagers en vindingrijke Designers. Wij combineren data, durf en denkkracht. De power van communicatie. Voegen hier onze eigen spice aan toe voor maximale resultaten. Dit samen met vleugje humor is onze succesformule. Niet… Wel doorvertellen hè! Join the Kraut.

Meer over ons
70 online professionals

Dit zegt de Kraut

In deze organisatie krijg je écht de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een groot team van diverse specialisten. Er is heel veel kennis in huis en iedereen is bereid om je te helpen. Je wordt omringt door jonge, gezellige en ambitieuze collega’s en dat geeft je extra power. PowerKraut is te vergelijken met de automotive branche, het is enorm innovatief en continu in beweging. Dit maakt het werk uitdagend en juist leuk!

Nikky van Veen

Content Marketeer

Dit zegt de Kraut

Het werken bij PowerKraut kan het beste omschreven worden als: uniek, uitdagend en heel gezellig! Uniek, omdat PowerKraut het grootste online marketing bureau in de automotive branche is. Het is uitdagend, omdat er continu mooie ontwikkelingen plaatsvinden. Hierdoor vergaar als je als marketeer enorm veel kennis. Je werkt samen met verschillende disciplines en collega’s. Dat maakt het werk vooral heel leuk en gezellig.

Bryan de Weerd

Online Marketeer

Dit zegt de Kraut

“Bij PowerKraut krijg je elke dag weer een kick wanneer je bezig bent met het ontwikkelen van applicaties of websites. Je werkt in een energiek multidisciplinair scrum team, waarmee je samen de nieuwste technieken inzet, zoals React of Vue. Dit brengt elke dag weer een uitdaging met zich mee, verveling komt hier niet voor. Zeker niet omdat een lolletje op zijn tijd meer een regel is dan uitzondering.

Pascal Mijnen

Webdeveloper

Dit zegt de Kraut

“Van het creëren van sprekende campagnes tot het designen van een gebruiksvriendelijke user interface. De opdrachten waar je als designer aan werkt bij PowerKraut zijn divers en uitdagend. Samen met je team van gezellige collega’s ga je de uitdaging aan én is elke werkdag weer een verrassing.”

Daniël Hoekstra

Online Designer

Dit zegt de Kraut

“Een nieuwe auto is één van de grootste aankopen die je in je leven doet. De Customer Journey is complex, duurt soms maanden en vindt voor het grootste gedeelte online plaats. Daarin kunnen wij het verschil maken, waarin we samen met onze klanten bouwen aan een sterk merk. Dat doe je bij PowerKraut niet alleen, er staat een indrukwekkend team met specialisten en fijne collega’s achter je waarvoor geen uitdaging te groot is.

Dianne van der Veen

Marketing & Communicatie Adviseur

Wat wij jou bieden

ONTWIKKELING
INFORMELE SFEER
INNOVATIE
FLEXIBELE TIJDEN
FUN & WORK-OUTS