PowerKraut Blocks; ultieme vrijheid en flexibiliteit

Een website geheel opgebouwd uit slimme losstaande componenten en layouts die je zelf kunt invullen, plaatsen én verplaatsen binnen je website. Toekomstmuziek? Te ingewikkeld? Helemaal niet! PowerKraut Blocks is een nieuwe en gebruiksvriendelijke website architectuur, die jou als gebruiker maximale vrijheid en flexibiliteit biedt. Als de basis staat, is een webbouwer (bijna) niet meer nodig!

PowerKraut Blocks; ultieme vrijheid en flexibiliteit

Thomas Visser
Manager Innovatie & Strategie

We blijven Blocks constant doorontwikkelen. Door gedateerde blokken te vervangen, blijft je website dus altijd up-to-date en verouderd hij veel minder snel. Daarnaast leent het platform zich perfect voor (toekomstige) datagedreven toepassingen. Het kan namelijk onbeperkt ingezet worden voor gepersonaliseerde content, marketing automation en één-op- één-communicatie via je website.

De voordelen van PowerKraut Blocks.

Het mooie van PowerKraut Blocks is dat het 100% toekomstbestendig is. Je hebt alle vrijheid en flexibiliteit om content in jouw eigen huisstijl vorm te geven, maar er is ook genoeg ruimte voor maatwerk. Met Blocks kun je snel anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en het vormt een goede basis voor datagedreven toepassingen. Het heeft namelijke vele beschikbare integraties met externe (automotive) systemen waaronder Google, Facebook, LinkedIn, LEF, SAM, Syntec, RDW, PlanIT en DMS systemen Autoline en EVA.

PowerKraut Blocks

Ontwikkelen doen we samen.

Samen ontwikkelen we de basis. De losse elementen die nodig zijn om jouw website op te bouwen geven we een eigen huisstijl mee en worden voorzien van (smart) content. Door deze elementen vervolgens samen te voegen ontstaan er componenten waarmee je moeiteloos je eigen voorraaddetailpagina’s, actiepagina’s, modelpagina’s of zelfs je homepage bouwt. Uiteraard mobile first en zonder tussenkomst van een webbouwer.

PowerKraut Blocks

Bouwen kun je zelf.

Even snel een nieuwe campagne plaatsen? Een nieuw merk toevoegen? Er komt geen webbouwer meer aan te pas en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt je webpagina’s precies zo samenstellen als je zelf wilt. Je bent super flexibel en kunt vlot inspelen op de actualiteiten. We hebben bovendien al een heleboel Blocks speciaal  voor de automotive branche ontwikkeld, dus de meeste functionaliteiten die je nodig hebt zijn voorhanden.

PowerKraut is de absolute specialist met veel kennis en ervaring binnen de branche. De communicatielijnen zijn kort, de technische kennis is groot en het leveren van maatwerk vormt nooit een issue. Tenslotte zijn we Harrie Arendsen en willen we het graag ‘eigen’ houden. De samenwerking bleek een schot in de roos: een prachtige site om mee door te ontwikkelen.

Pim Kalfs – Marketing Manager Harrie Arendsen

Koppel je systemen en verzamel data.

Blocks is volledig ingericht op de toekomst. De talloze koppelingen die nu al mogelijk zijn met Blocks (o.a. Google, Facebook, LinkedIN, LEF, SAM, Syntec, RDW, PlanIT en DMS systemen Autoline en EVA) zorgen ervoor dat we een enorme hoeveelheid aan informatie over je leads en klanten op één plek kunnen verzamelen én filteren. Dit doen we door het inzetten van slimme oplossingen zoals ons Data Lake.

Meer weten over PowerKraut Blocks?

Ga aan de slag met een website voor vandaag, morgen en overmorgen. Blocks is 100% toekomstbestendig en je hebt alle vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Meer weten over? De Kraut vertelt je er graag meer over.

Hier komt het blogs