Technologie & development Technologie & development

Data, Durf &
Denkkracht

Een website kun je overal laten bouwen. Maar voor het neerzetten van een digitaal autobedrijf heb je specialisten nodig. De eerste indruk ontstaat in je belangrijkste showroom: je website. Een website is veel meer dan alleen een verwijzing naar je merken en voorraad. Het is een platform dat volledig aan moet sluiten bij de complexe klantreis.

Daarin zijn gebruikerservaring en conversiegericht sleutelwoorden. Technologie zit ons in het hart. We houden van innovatie en de uitdaging om het te laten werken. Met een enorme passie voor de automotive hebben tal van applicaties en modules ontwikkeld die een aantoonbare meerwaarde hebben voor de autoretailer.

Trots op de werkplaatsmodule

“We zijn echt trots op het eindresultaat van de werkplaatsmodule. Wat we een heel waardevol pluspunt van deze module vinden, is dat iedere afspraak precies zo kan plaatsvinden als de klant hem vooraf heeft aangevraagd. We verwachten dan ook dat het vertrouwen van de klant in dit systeem snel toeneemt, en er steeds meer afspraken volledig online via de module gepland zullen worden.”

Robert Beezemer

Marketingmedewerker bij Motorhuis

Diensten

 • Cloud
 • Automotive koppelingen
 • Websites
 • Applicaties
Cloud
Cloud

Met de enorme hoeveelheid aan systemen die belangrijke klantdata bevatten is het samenbrengen van deze data misschien wel dé grootste uitdaging voor het autobedrijf om ook daadwerkelijk datagedreven om te gaan met je marketing. Met onze cloud based services bieden wij de oplossing voor het schaalbaar en grootschalig gebruik van big data.

[button color=”a-button–link–white” link=”https://www.powerkraut.nl/contact/”  text=”Neem contact op”]

Automotive koppelingen
Automotive koppelingen

Wij ontwikkelen websites, applicaties en data oplossingen exclusief voor de automotive branche. Om die reden hebben wij fors geïnvesteerd in het koppelen van DMS, LMS en CRM systemen. Zo kunnen we jou snel en efficiënt verder helpen!

 • LEF
 • SAM
 • Autodisk
 • Autotelex
 • Hubspot
 • ActiveCampaign
 • Google Cloud
 • RDW

[button color=”a-button–link–white” link=”https://www.powerkraut.nl/contact/”  text=”Neem contact op”]

Websites
Websites

Vrijheid en flexibiliteit. Een website opgebouwd uit slimme losstaande componenten en layouts, die je zelf kunt invullen, plaatsen én verplaatsen binnen je website. Ingewikkeld? Helemaal niet! Blocks is een nieuwe, gebruiksvriendelijke website architectuur die bedrijven volledige vrijheid biedt. Een webbouwer is bijna niet meer nodig!

We ontwikkelen Blocks constant door. Zo veroudert je website minder snel. Dit platform sluit naadloos aan bij het data driven toekomstbeeld. Het kan onbeperkt ingezet worden voor personalisatie en één-op- één-communicatie op de website.

[button color=”a-button–link–white” link=”https://www.powerkraut.nl/contact/”  text=”Neem contact op”]

Applicaties
Applicaties

Onze applicaties zijn niet alleen enorm handig voor jezelf, maar ook voor je websitebezoeker. De consument vergaart in het begin van zijn customer journey zelf informatie online en zoekt minder snel contact met de dealer. In de showroom word je geholpen door een expert. Online wil je ook een soepele ervaring en informatie bieden. En zeg nu zelf; jij vindt het toch ook fijn wanneer je iets direct online kunt regelen? Onze modules helpen je bezoeker. Bijvoorbeeld met De Maandprijs Vergelijker, hiermee kan de bezoeker in enkele stappen berekenen hoeveel hij betaalt voor zijn huidige auto. Waar jij als dealer een scherpe private lease deal tegenover kunt zetten. Handig voor de consument. Nog handiger voor jou:

 • Private Lease Module
 • Maandprijs Vergelijker
 • Online Verkopen Module
 • Online Taxatie Module 

[button color=”a-button–link–white” link=”https://www.powerkraut.nl/contact/”  text=”Neem contact op”]

Ik denk graag met je mee!

Heb je een ingewikkeld data vraagstuk of wil je jouw website, ofwel jouw online showroom, naar de het hoogste niveau tillen? Onze 70 automotive professionals staan voor je klaar. Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche, weten we als geen ander welke brandstof jij nodig hebt om op te schakelen. We hebben al een hoop aantoonbare modules gemaakt die van meerwaarde zijn voor de autoretailer. 

Tim Jansen

Manager Tech
Spice up your technology
Ik denk graag met je mee!

Wij denken op de lange termijn

Data is fundamenteel in marketing. Je kunt er alles mee. De klant is in zijn customer journey gewend geraakt aan dat ieder contactmoment naadloos in elkaar overloopt. Persoonlijke marketing is geen specialiteit, maar een voorwaarde geworden. Dat is ons specialisme: data inzetten om jouw klanten in kaart te brengen, hen te vinden, te volgen en te activeren. 

DATA
BLOCKS
API
Hier komt het blogs