Transportweg 3
7007 CL Doetinchem
Transportweg 3
7007 CL Doetinchem

Kennis bijtanken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang smaakvolle cases, blogs en het laatste automotive marketing nieuws. Meld je aan!

Check onze eindejaars-actie!
Discover the KRAUT

Bij PowerKraut verstuur je tot en met het einde van het jaar jouw eDM met 10% korting. Maar dat is niet alles. Voeg je zelf samengestelde kanalenmix toe en zie je korting snel oplopen. Hoe uitgebreider de mix, hoe meer voordeel je ontvangt.

10% korting

E-mail

12,5% korting

3 producten (totaal incl. e-mail)

15% korting

5 producten (totaal incl. e-mail)

It's all in the mix

*Voorwaarden:
De eindejaarsactie start bij één maatwerk e-mail waar je 10% korting op ontvangt. De maatwerk e-mail kan je aanvullen met extra producten, zoals een social media campagne en/of display campagne, in willekeurige selectie. De actie is geldig op nieuwe aanvragen waarbij de werkzaamheden voor 31 december 2021 uitgevoerd worden. De korting is geldig op maatwerk, online marketing producten en wordt berekend over de vaste opstartkosten en uurtarief. De volgende producten vallen onder deze actie: maatwerk e-mail, Facebook/Instagram campagne (design en online marketing), LinkedIn campagne (design en online marketing), bannerset met displaycampagne (design en online marketing), maatwerk campagnebeeldmerk (design), nieuwe Google search campagne (online marketing) en video creatie (design). De korting wordt verrekend op de eindfactuur. Losse uren, kosten gemaakt door externen, mediabudget en overigen zijn uitgesloten van deze actie. Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.