Tech

Flexibel en onafhankelijk zijn

De technische ontwikkelingen rondom online marketing en websites gaan in een razend tempo. Een snelle laadtijd, een optimale gebruikerservaring, virtuele showrooms en de toenemende rol voor augmented reality. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Je wilt flexibel en onafhankelijk zijn om snel mee te kunnen bewegen in dit alsmaar veranderende landschap. 

Blocks is één van onze producten die dit mogelijk maakt. Met de slimme editor geven we onze klanten enorm veel vrijheid in het beheer en kunnen ze enorm veel zelf bouwen. Maar we hebben meer slimme tools die het leven van een marketeer door het handig inzetten van data een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan onze voorraad module, online taxatiemodule of onze maandprijsvergelijker. Stuk voor stuk succesvolle conversie modules die non stop worden doorontwikkeld.

Altijd in ontwikkeling

Tech en data zijn belangrijke pijlers voor een strategische bedrijfsvoering. Ondernemers hebben behoefte aan een partner die de kennis én de techniek in huis heeft om optimaal te kunnen presteren, zowel op strategisch als op operationeel niveau. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze Tech mannen en vrouwen bedenken er een oplossing voor en bouwen het. Vanuit visie en ambitie creëren we tools die je echt iets opleveren én die nooit af zijn. Want de markt, de techniek en de Kraut staat nooit stil.

De mooiste uitvinding op het gebied van tech

Tim Jansen, Teamlead Tech

De mooiste uitvinding op het gebied van Tech is onze Techlead Danny. Geen vraagstuk is te complex en voor alles vindt hij een oplossing. De tweede mooie uitvinding vind ik dat wij onze visie ‘ontwikkelen doen we samen, bouwen kan je zelf’ omgezet hebben naar een product wat ontzettend veel flexibiliteit en meerwaarde biedt voor onze klanten. Hierdoor word ik regelmatig verrast door dealers die de meest toffe dingen opzetten!

Hier komt het case showcase block