Strategie

Aan jouw ambitie ligt het niet

Je wilt dat je bedrijf bestaansrecht heeft, dat je klanten je ambassadeurs zijn en je medewerkers zich op hun plek voelen. Je hebt een doel voor ogen en de ambitie om er te komen. Maar dan… Om doelen te behalen heb je een plan nodig. Niet reageren maar ageren. Een langetermijn strategie die zorgt voor richting en heldere kaders. Duidelijke KPI’s, die verder gaan dan alleen het binnenhalen van een X aantal orders. Een stip op de horizon én de weg om er te komen.

Digitalisering houdt de mobiliteitsbranche in beweging en ons ook. Een auto, caravan of fiets die online wordt aangeschaft, daar kijkt niemand meer van op. Door snel te schakelen, groeien wij met onze klanten met ambitie mee. En passende strategie hoort daar bij. Of het nu gaat om een groeistrategie, concurrentiestrategie of productstrategie. Wij zijn er voor mobiliteitsaanbieders met ambitie.

Samen bepalen we de koers

PowerKraut heeft de strategen in huis die je helpen bij het opstellen van je strategie. Samen bepalen we de koers die jou brengt waar je wilt komen. Met behulp van onder andere strategische sessies en een positioneringstraject, bepalen we jouw marketingstrategie. We formuleren korte- en langetermijn doelstellingen, die we vastleggen in kwartaal- en jaarplannen. Dit geeft je overzicht en houvast.

De juiste doelen vormen je strategie

Marije van Bergen van der Grijp, Teamlead Online Marketing

In marketing verschuiven we van product en volume, naar waarde en ambassadeurschap. En toch zijn merkstrategieën van mobiliteitsaanbieders vaak nog volledig gevormd rondom het product. Met ‘orders’ als dé KPI. De juiste doelen stellen in het vormen van je merkstrategie is erg belangrijk, want die sturen je organisatie en team.

Hier komt het case showcase block