Digital marketing

Niets ontwikkeld zich zo snel als online marketing

Digital marketing biedt zoveel mogelijkheden, zoveel kanalen en zoveel investeringsstrategieën. Nét als je denkt op de hoogte te zijn van wat er speelt, is er alweer iets nieuws op de markt. En moet je daar dan wel, of juist niet meteen in meegaan? Niets ontwikkelt zich zo snel als marketing, dus hoe zet je het slim in voor het behalen van je doelen zonder alle kanten op te vliegen óf de boot te missen…

Met het bepalen van de juiste strategie en bijbehorende kanalen ben je er nog niet. Je online marketing moet natuurlijk ook aansluiten op je andere business units, zoals Sales. Daarnaast wil je uiteraard dat je inspanningen meetbaar en inzichtelijk zijn, zodat je kunt analyseren en zonodig bijsturen.

It takes a village

Er staat een team aan specialisten voor je klaar om je te helpen met al je vraagstukken rondom marketing. Van strategen tot data analisten, van online marketeers tot SEO specialisten. Want eerlijk is eerlijk, een goede online marketingstrategie takes a village! De Kraut helpt je een strategie te bepalen en zet dit vervolgens om naar een concreet actieplan.

Kiezen tussen groei op korte termijn of leiderschap op lange termijn

Roel Gebbinck, Online marketeer

Waarom zou je niet beide doelen scherp zetten?! Waar ligt de winst voor je organisatie op korte termijn? Én wat hebben je nodig om op lange termijn waarde en leiderschap te behouden/creëren? Invloed uitoefenen op liggende kansen en tegelijkertijd bepalen waar de toekomst naartoe beweegt is goed te combineren!

Hier komt het case showcase block