Tim Jansen
Team Manager

Bedrijfswagen-rijders bereiken? Zó doe je dat

Binnenkort vervalt de belastingvrijstelling voor bedrijfswagens. Hierdoor staan autobedrijven en ondernemers voor een belangrijke verandering. Dit is hét moment waarop mobiliteitsmarketeers hun bedrijfswagens extra in de spotlights kunnen zetten en zich kunnen onderscheiden in een concurrerende markt. Het is meer dan ooit van belang om slimme strategieën te hebben en goed te begrijpen wat jouw potentiële klanten aanspreekt.

Inzicht in de doelgroep van bedrijfswagens-rijders

Wie vormen de chauffeurs achter het stuur van bedrijfswagens? Wat drijft hen en wat zijn hun gewoonten? De zakelijke markt is voortdurend in beweging, waardoor marketeers flexibel moeten zijn om relevant te blijven. Begrijpen hoe deze groep zich online gedraagt en wat hen motiveert, is cruciaal voor het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën die daadwerkelijk resultaten opleveren.

2024 markeert het jaar van de bedrijfswagen. Met aanstaande veranderingen in wet- en regelgeving is het van vitaal belang om zowel vlooteigenaren als bedrijfswagens-rijders in de komende maanden te bereiken. Per 1 januari 2025 zullen zero emissie zones worden geïmplementeerd en zal de BPM-vrijstelling op bedrijfswagens worden afgeschaft. Onderzoek (Lichte Bedrijfswagen Monitor 2023) wijst uit dat 86% op de hoogte is van de aanstaande veranderingen in de regelgeving met betrekking tot zero emissie zones. Bovendien is 80% van de bedrijven op de hoogte van de afschaffing van de BPM-vrijstelling voor lichte bedrijfswagens. Daarnaast geeft 31% aan dat zij van plan zijn om de overstap van dieselvoertuigen te versnellen. Met andere woorden, het is tijd om in actie te komen!

Effectief adverteren naar bedrijfswagen-rijders: Een diepgaande analyse

Als je effectief wilt adverteren richting bedrijfswagen-rijders, is een grondige analyse nodig. Leer meer over hoe mensen online zoeken, wat ze doen op sociale media en hoe je lokaal adverteert. Deze inzichten geven je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Wacht niet langer, download dit handige bestand nu en zet de eerste stap naar (nog) meer succes in de autobranche.