Kanalen

Je ziet door de kanalen het bos niet meer

Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat, Pinterest. Er zijn zoveel kanalen, zoveel opties. En dan hebben we het alleen nog maar over de online mogelijkheden… Iedere doelgroep heeft zijn eigen voorkeur in kanalen en ieder kanaal heeft een eigen werkwijze. Het is haast niet bij te houden.

Bovendien is het wenselijk meerdere kanalen in te zetten bij het opzetten van een campagne. Je bereikt zo meer mensen en degene die je bereikt, zien je boodschap mogelijk terug op meerdere plekken. Maar in welke volgorde zet je de kanalen in? En hoe koppel je ze aan elkaar? Wij snappen het helemaal, dat je door de kanalen het bos niet meer ziet…

Een boost aan je sales

De online wereld en de mobiliteitsbranche zijn constant in beweging. En wij bewegen continu met ze mee. We volgen ontwikkelingen rondom social media & advertising op de voet, proberen alles uit en integreren desgewenst ieder kanaal zonder problemen in onze marketingmix. Dit stelt ons in staat om in een korte periode (én met elk budget) een boost geven aan je sales.

Feit of fabel: TikTok is alleen voor dansende kinderen

Jeroen te Welscher, Campagne marketeer

Dit is absoluut een fabel! Wie zegt dat TikTok alleen populair is onder kinderen heeft het goed mis. Dit social mediakanaal groeit razendsnel en zo ook in populariteit onder de iets oudere gebruikers. De gemiddelde leeftijd van de grootste groep gebruikers varieert zelfs van 20 t/m 24 jaar is. Op de voet gevolgd door de 40-plussers. How about that.

Hier komt het case showcase block