Content & creatie

Het draait om de inhoud

Content maken kan iedereen. Goede content daarentegen… Goede content raakt mensen, brengt ze in beweging. Goede content draait om de inhoud. Zowel in beeld als in woord. Dat kan soms best betekenen dat je een actieprijs van de daken schreeuwt, zolang je het maar afwisselt met meer impactvolle content.

De uitdaging zit hem daarnaast in het verschil in prioriteiten en belangen. Marketing en Sales liggen bijvoorbeeld zelden op één lijn. Maar ook het gebrek aan creativiteit, kwaliteit en oja… tijd(!) vormen een belemmering in het creëren van goede content.

Van idee tot eindproduct

Ons content team bestaat uit ware experts in het creëren van onderscheidende en impactvolle communicatie. We schrijven onder andere treffende teksten, ontwerpen maatwerk campagnebeelden en filmen unieke video content. Van idee tot eindproduct. Voor jouw online en offline kanalen.

Ik ga het liefst het gesprek aan

Daniël Hoekstra, Designer

Weet je waar ik jeuk van krijg? Een klant die zegt: “Ik vind het niet mooi”. De mening van een individu over de esthetische waarde van een design zegt niks, nada, nul over de kwaliteit. Al helemaal niet als diegene niet in de doelgroep valt. Waar ik wel wat mee kan, is de achterliggende reden. Wellicht staat die het behalen van specifieke doelen in de weg. Ik ga daarom liever het gesprek aan. Zodat we samen kunnen kijken wat we kunnen verbeteren.

Hier komt het case showcase block